Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Maryjan R R Łukasz Rybarczyk J Z Marcin Szczesiul (1829 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
factorytka napisał:retier1 napisał:
więc szykuj łopate i wiadro kiedyś będzie jak znalazł....gdy już będziesz siedzieć w tym oknie

mówisz do mnie czy koło mnie?

Oj coś musi być na rzeczy ... skoroś taka zła osa ...
---
Pewnie , już się powoli przyzwyczajasz ... do okupowania okna , jak nie masz co z sobą robić
---
Więcej uśmiechu i dystansu do własnej osoby .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
factorytka napisał:retier1 napisał:
więc szykuj łopate i wiadro kiedyś będzie jak znalazł....gdy już będziesz siedzieć w tym oknie

mówisz do mnie czy koło mnie?

Oj coś musi być na rzeczy ... skoroś taka zła osa ...
---
Pewnie , już się powoli przyzwyczajasz ... do okupowania okna , jak nie masz co z sobą robić
---
Więcej uśmiechu i dystansu do własnej osoby .

zła? chyba nieZŁA
---
znając starszych przedstawicieli mojej famułki raczej mi to nie grozi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
no wszyscy mają rację nawet jasta z tym ,że w PL grodzą się przed wandalami ,mi się to podoba w sumie bo dlaczego ktoś ma deptać moją trawę ale z drugiej strony dzieci bym nie pogoniła a wręcz przeciwnie zaprosiła ale gdyby w NO zaprosił moje dziecko to bym się strasznie zdenerwowała ,bo tu lepiej niech się nikt do moich dzieci nie zbliża i pies pogrzebany nie ma się co norków czepiać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
NEXT napisał:
no wszyscy mają rację nawet jasta z tym ,że w PL grodzą się przed wandalami ,mi się to podoba w sumie bo dlaczego ktoś ma deptać moją trawę ale z drugiej strony dzieci bym nie pogoniła a wręcz przeciwnie zaprosiła ale gdyby w NO zaprosił moje dziecko to bym się strasznie zdenerwowała ,bo tu lepiej niech się nikt do moich dzieci nie zbliża i pies pogrzebany nie ma się co norków czepiać
yhm
czyli te dobre polskie ludzie muszą się w Polszy odgradzać od siebie murami, płotami tak wysokimi, zwartymi i solidnymi na ile tylko stać zleceniodawcę
a uśmiech na twarzy, czy pozdrowienie kogoś jest traktowane co najmniej jak oznaka upośledzenia umysłowego, ewentualnie zaczepka i szukanie konfrontacji
nawet ty to myślisz czasami
nie no przecież myślisz, ale co ty potrafisz wymyślić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok